2012. április 16., hétfő

Életjel

Sziasztok!


Sajnáljuk, hogy olyan régóta nem jelentkeztünk és nem raktunk fel új fejezetet, de sajnos csak egyikünknek van gépe, és az is elromlott.:( Mostanra sikerült feléleszteni, reméljük nem döglik be még egyszer. A fejezetet is be kell még gépelni, és sajnos még hiányzik belőle egy-két pici rész, de remélhetőleg pár nap múlva fel tudjuk rakni. Addig is itt egy kis ízelítő belőle:



A rubin köré tekeredett apró kígyó, amikor hozzáért a bőrömhöz, azonnal megmozdult. A csúszómászó félig letekeredett a drágakőről, és elkezdett mászni a kezemen. Meglepetten néztem Sebre, aki ugyanannyira, ha nem még jobban meghökkenve nézte az ezüst kígyót, ami most rátekeredett a gyűrűsujjamra, újra körülölelte a rubint, és mintegy gyűrűt alkotva dermedt meg a kezemen. Megpróbáltam megmozdítani, de tejesen megmerevedett, nyoma sem volt az előbbi tekergőző mozgásának. Megkíséreltem lehúzni az ujjamról, de egy tapodtat sem mozdult.
- Ez meg mi volt? – mondta ki Seb a bennem is megfogalmazódott kérdést, amire egyikünk sem tudta a választ.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Ezzel most nagyon felkeltettétek az érdeklődésemet. Izgatottan várom, hogy meglegyen az új fejezet.:) Megértem, hogy nem tudtátok felrakni, örülök, hogy orvosoltátok a problémát.:D

    Puszi, Ginewra!

    VálaszTörlés